OBJAVITE

PcFotoBiz

Offline

Kanton/Regija
Lokacija
Adresa
Radnička 58, lokal F, Čukarica, Beograd
Telefon
+381652316580

O nama

PCFOTO je firma sa tradicijom dužom od 15 godina u prodaji foto-video opreme. Ponudu smo prilagodili prvenstveno profesionalnim korisnicima, kao i naprednim amaterima i entuzijastima. Nakon kupovine naše druženje se ne završava, već tek počinje. Možete da računate na pouzdanu garanciju i brzo rešavanje eventualnih reklamacija, podršku i savete prilikom odabira foto-video opreme, fantastične cene, i dodatne popuste prilikom kupovine za verne kupce. Radimo isporuku na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, i Crne Gore.
Naša najveća snaga je PCFOTO.BIZ sajt koji nije zamišljen samo kao Internet prodavnica, već i mesto za druženje ljubitelja fotografije iz čitavog regiona. Forum je osnova sajta, prepun kvalitetnih testova, razmena informacija i odličnih fotografija koje svakodnevno postavljaju naši članovi. Tu možete mnogo toga da saznate.
Pored ovog, aktuelne su i socijalne mreže kroz PCFOTO FaceBook, Twitter i Google+ grupe.
Pridružite nam se.

Vaš PCFOTOOva stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije